Content

Pauls Planet – Venda del DVD

Fent-ho ras i curt… 🙂

Quan vam gravar el documental, per no interferir en el dia a dia del Paul, ni modificar les seves conductes, i encara menys els esdeveniments de la gira, vam gravar molt material, però quan diem molt volem dir MOLT. Tant, que quan vam començar a editar el documental, teniem sobre la taula mĂ©s de 12 Tb per resumir… Vam voler morir i, Ă©s clar, al final ens van quedar moltes coses, molt divertides i interssants, que ens haguĂ©s agradat posar.

Total, que desprĂ©s de fer un campament d’ediciĂł per muntar el documental, amb torns intempestius on ni nosaltres ni els ordinadors no vam trobar descans en mesos,  vam decidir allargar el deliri unes setmanes mĂ©s per fer un DVD de doble capacitat on hi poguĂ©ssim encavir tots els extres. SĂ­, tambĂ© era el doble de car, però som uns inconscients i la causa s’ho val!

Com que es veu que no en teniem prou, ens vam aventurar a fer els dissenys, continguts i tots els detalls del fulletĂł del DVD (De perdidos al rĂ­o). Tots, menys la portada (brutal!) que ens la va fer  l’artista Mercis Rossetti.

Què hi podreu trobar als extres del DVD?

Anècdotes: Cardona (Les pujades) -La Bisbal d’EmpordĂ  (El Castell) -Sant Sadurni d’Anoia (Hi ha mĂ©s vi?) -Banyoles (L’Ăşltim tema) -OrganyĂ  (Tanga de ganxet) -La Garriga (La Volvo) -Vilallonga de Ter (Silvestre & Co.) -Barcelona (Els crĂ­tics) -Altres extres

Cançons: Com li agrada (Banyoles) -Guapa Pocasolta (Barcelona) -Hallelujah i I will (Sant SadurnĂ­ d’Anoia) -Heart of glass (Cardona) -M’estĂ s fallant (Vilanova i la GeltrĂş) -La Santa Collons (OrganyĂ ) -No Ă©s fĂ cil a dir i Big blue world (Guissona)

Si no us els voleu perdre… i voleu fer que la nostra acampada valguĂ©s encara mĂ©s la pena…podeu  COMPRAR el DVD AQUĂŤ

image-14